Over Robert Schulte


Mijn Chinese naam luidt : 伯乐 (spreek uit als: Bó Lè). Het betekent ‘talent spotter’. De naam is gebaseerd op een oud Chinees verhaal over ‘the man who knows horses’. Deze naam – waarop ik bijzonder trots ben – kreeg in 2012 toen ik voor het eerst in China een training verzorgde voor net afgestudeerde studenten in Chengdu.

Klanten zeggen over mij: “Robert is inspirerend en voegt echt waarde toe. Hij weet als geen ander mensen te raken en in beweging te zetten. In een sfeer van openheid en vertrouwen weet hij zeer helder te communiceren, met treffende feedback”.

Ik geniet van het werken met mensen, al 20 jaar. In die jaren heb ik bij een aantal gerenommeerde trainingsbureaus gewerkt, de laatste jaren als directeur Commercie & Klantgerichtheid bij Schouten & Nelissen. Sinds 2008 ben ik zelfstandig. Ik ben auteur van een e-book over “Elementair Beïnvloeden” en ben mede auteur van een praktijkboek over account management: “Echte account managers golfen niet”. Mijn stijl is inspirerend en sprankelend. Ik ben energiek, doelgericht, uitdagend, open, direct, optimistisch en creatief.

Passie voor acteren

Zowel beroepsmatig als in mijn werk heb ik een grote passie voor acteren. In de huid van iemand anders kruipen, als trainingsacteur en in diverse theaterproducties in theaters en de open lucht. Ik ben er trots op dat ik luisterboeken mag inspreken voor mensen met een leesbeperking.

Robert is ook freelancer trainer voor Schouten Global.

Robert Schulte
Tagcloud over Robert Schulte